Er du mellom 16 og 18 år? Søk sommerjobb hos Nærøysund kommune

Nærøysund kommune søker nå etter ungdom mellom 16 og 18 år som ønsker en sommerjobb innen Teknisk.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Nærøysund kommune har inntil ni ledige sommerjobbstillinger for ungdom mellom 16 og 18 år. Jobbene har en varighet på 3-4 uker og det er mulig med oppmøte både på Kolvereid og Rørvik.

Sommerjobb for ungdom er en mulighet for ungdom i den aktuelle aldersgruppen til å bruke noen uker av sommerferien til å gjøre noe nyttig og samtidig tjene litt penger.

Blant oppgavene er stell av grøntareal, parker og offentlige plasser. Det kan også være enkelt vedlikeholdsarbeid av utstyr, malingsarbeid og generelt forefallende vedlikeholdsarbeid på parker, plasser og bygg.

Dersom du er interessert må du i søknaden informere om hvilken periode av sommeren du ønsker å jobbe og hvor du ønsker oppmøtested – Kolvereid eller Rørvik.

Se full utlysning her: