Bli med på Quiz med Viggo Valle

Lørdag kan du og dine venner bryne dere på en quiz laget av han som kanskje er en av landets mest kjente quizmakere – Viggo Valle. Meld dere på og bli med på konkurransen i Norveg førstkommende lørdag klokken 16.00. Quizen er åpen for alle over 18 år.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

I anledning at det denne uka arrangeres EKM – Eldres Kultur Møtes i Nærøysund er Viggo Valle invitert til å holde quiz i Norveg lørdag 8. oktober. EKM retter seg i hovedsak mot innbyggere i Nærøysund over 60 år, men quizen med Viggo Valle er åpen for alle over 18 år i kommunen.

Viggo Valle er nok mest kjent for Påskelabyrinten på NRK og frasen «Kor ska vi reis». Alle som har Påskelabyrinten som et fast innslag i påska bør reise rett til Norveg lørdag klokka 16.00 for å bryne seg på Viggos oppgaver.

– Dette tror vi blir en kjempetrivelig og morsom stund. Viggo Valle er kjent som kanskje landets fremste quizmaster, sier Kari L. Hestad ved kulturavdelingen i Nærøysund kommune. Hun koordinerer EKM i Nærøysund og er også den som tar imot påmeldinger til quizen. Lagene som vil være med kan ringe henne på nummer 468 35 786 innen fredag 7. oktober klokken 12.00

Det kan være 4-5 personer per lag. Deltakeravgiften er 200 kroner per lag. Det blir kaffesalg før quizen og i pausen.

Kontaktinformasjon

Kari Hestad
Kulturmedarbeider
E-post
Telefon 46 83 57 86