Bli med og skap sommeraktiviteter for barn og unge

Klikk for stort bildeLag og foreninger kan arrangere fjøsbesøk eller andre aktiviteter for barn og unge i Nærøysund i sommer. (illustrasjonsbilde)

Det ligger an til å bli en annerledes sommer for mange, og flere enn vanlig vil feriere hjemme. Nærøysund kommune vil gjerne at lag og foreninger arrangerer sommeraktiviteter for barn og unge. De som har slike ideer kan kontakte kommunen og dermed bidra til en aktiv sommer for Nærøysunds yngste innbyggere.

Koronasituasjonen har gjort at heller ikke sommerferien blir som den pleier for mange. En del har nok avlyst planlagte turer på grunn av virusutbruddet og andre har ennå ikke lagt noen planer av samme grunn.

Nå ønsker Nærøysund å komme i kontakt med lag og foreninger i hele Nærøysund som kan bidra til å skape aktiviteter for de yngste i sommermånedene.

– Dette er en god mulighet til å få vise fram sitt lag eller forening og kanskje verve nye medlemmer. Det kan hende at de unge deltakerne finner en fritidsaktivitet de ønsker å drive med også resten av året, sier Stine Barstad Holm, som er prosjektmedarbeider i 0-24-prosjektet i Nærøysund kommune.

Hun legger til at det ønskelig med både enkeltstående aktivitetsdager eller en minileir over flere dager dersom det er noen som ønsker å arrangerer det.

– Vi er åpen for mange ulike aktivteter, sier Stine Barstad Holm.Klikk for stort bildeStine Barstad Holm ønsker innspill på aktiviteter for barn og unge i Nærøysund denne sommeren.

De som har noe de vil bidra med kan kontakte Stine på telefon 476 87 648 eller epost: stine.barstad.holm@naroysund.kommune.no