Bli med og lag årets kulturuke for de eldste

Dansebanddronningen Jenny Jenssen var med på flere av EKM-arrangementene i Nærøysund i 2021. Nå starter planleggingen av årets EKM, og kommunen vil ha med flere deltakere i ressursgruppa som skal planlegge og gjennomføre kulturuka.

I 2021 ble tidenes første EKM – Eldres Kultur Møtes eller Eldres Kulturmønstring gjennomført i Nærøysund. Det ble vellykket, og nå starter arbeidet med å planlegge årets utgave av EKM, og Nærøysund kommune vil gjerne ha med flere i ressursgruppen som skal utforme årets EKM.

EKM 2022 er planlagt gjennomført i månedsskiftet september/oktober. I 2021 ble EKM gjennomført for første gang i Nærøysund, og det med flere arrangement rundt om i kommunen. Både arrangører og besøkende var godt fornøyd med fjorårets kulturmønstring, nå starter arbeidet med å planlegge årets kulturuke.

– Vi vil gjerne ha med flere i ressursgruppen for årets EKM. Er du over 65 år, og har du som privatperson lyst til være med og planlegge og bidra til gjennomføring av EKM i Nærøysund. Da kan du ta kontakt med en av oss i koordineringsgruppa, sier kulturmedarbeider i Nærøysund kommune Kari L. Hestad. Hun sitter i koordineringsgruppa sammen med Tone Iren Nygård og Torunn Neerland.

– Kom også med tips dersom det er noen som vet om aktuelle kandidater til ressursgruppa, sier Kari L. Hestad.  Målet er å få til en god og innholdsrik kulturmønstring for Nærøysund kommunes eldste befolkning.

Kontakt:

Kari L. Hestad: Tlf: 468 35 786, epost: kari.hestad@naroysund.kommune.no