Nærøysund kommune har ikke fått noen nye bekreftede tilfeller av koronasmitte etter at 135 prøvesvar fra torsdag og fredag er analysert. Kommunens kriseledelse følger situasjonen tett, og anser situasjonen slik at det ikke er nødvendig med ytterligere lokale tiltak på nåværende tidspunkt.

Her er informasjon fra kommuneoverlegen og kommunedirektøren i Nærøysund kommune lørdag 20. mars i forbindelse med påviste smittetilfeller i kommunen.

Tre nye personer har fått påvist koronasmitte i Nærøysund kommune fredag 19. mars. Alle tre har kjent smittevei.

Som følge av de nye tilfellene av koronasmitte i Nærøysund er åpningstiden på koronatelefonen utvidet 19. og 20. mars.

Samtidig oppfordres de som ønsker å teste seg å bruke den digitale løsningen her på nettsiden.

Temaplan for kultur, idrett og friluftsliv i Nærøysund kommune skal utarbeides. Planen skal inneholde målsettinger og strategier vedrørende anlegg for idrett og friluftsliv. I tillegg skal planen omhandle handling og tiltak innenfor områdene kultur, idrett og friluftsliv.

Du inviteres med dette til å være med å holde nærmiljøet ditt rent, ryddig og trivelig.

Kan du tenke deg å være besøkshjem eller bli fritidskontakt? Da ønsker barneverntjenesten at du tar kontakt.

Som tidligere opplyst er det torsdag 18. mars kommet melding om et positivt tilfelle av koronasmitte i Nærøysund. Som følge av dette er 80 personer testet og satt i ventekarantene.

Nærøysund kommune har fått beskjed om at det er påvist et smittetilfelle av korona i kommunen. Det er satt i gang smittesporing blant nærkontakter, samt testing av disse.

Tirsdag 23. mars blir det teater på Norveg. Da viser Turneteatret forestillingen "Best før" med skuespiller Tore B. Granås.