I forbindelse med sammenslåing av Nærøy og Vikna til Nærøysund kommune vil det ut 2019 være redusert åpningstid på rådhuset på Kolvereid.

Det vil endret hentedag på enkelte ruter fra neste uke.

Bra mat er et inspirasjonskurs hvor det er fokus på å øke motivasjon til å oppnå et varig sunnere kosthold.

Du får blant annet praktiske råd i forhold til kosthold i hverdagen, utveksle erfaringer med andre deltakere og lære å lese varedeklarasjon.

Det vil bli influensavaksinering ved Bjørkåstunet

Kurs den 27.11, 28.11, 29.11 klokken 10:30-12:30.

Opptellingen etter tidenes første kommunevalg i Nærøysund kommune er klar. Det gjør at det nå er klart hvem som har fått fast plass og varaplass i kommunestyret i Nærøysund.

Manntallet er nå lagt ut for offentlig ettersyn  Manntallet legges ut i papirformat. Manntallet skal ligge ute til og med valgdagen.

Velgere som ønsker å stemme i perioden 1. juli til 9. august kan henvende seg til kommunen og avtale tid for å stemme. Henvendelsen kan skje til hvilken som helst kommune i Norge. Husk å ta med legitimasjon med bilde når du skal avgi stemme.

Skogkurs har utviklet bransjestandard og et kursopplegg med tilslutning av Mattilsynet. Dette er et endags teorikurs som arrangeres over hele landet.

Du kan enkelt skrive ut Kartverkets turkart «Norge 1:50 000» gratis via funksjonen "Mitt turkart" i Norgeskart.no. Du får samme kartdata som papirkartene, og kartdataene strekker seg fem mil inn i Sverige.